Blogbot muterer! – det nye Polit-blogs er skabt

Lad mig præsentere afløseren for Polit-blogs, blogsamlingen “Politik” på Blogbot. Den ligger på adressen politik.blogbot.dk , men er ellers den samme. Blandt fordelene er øget stabilitet og hyppigere dataopsamling. Desuden et hurtigere load.

Samlingen Politik er desuden tænkt som et pilot-projekt for Blogbot. Det er tanken at andre blogsamlinger skal følge. Der er også planer om et tag-system a la Smartlog eller “det kategoriserede feed“, som jeg tidligere har forsøgt at slå til lyd for, hvilket skulle gøre det lettere for blogs af blandet type at komme på de forskellige lister med nogle målrettede blogposter.

En stor tak skal herfra lyde til Christian Schmidt, manden bag Blogbot, som fandt tid og evner, hvor sagen ellers var havnet i min syltekrukke. Kommentarer og idéer til Blogbots funktionalitet finder sted på hans blog.

I en overgangsperiode vil begge samlinger blive opdateret med nye blogs, hvorefter Polit-blogs vil gå på pension og nye polit-blogs kun vil finde vej til adressen politik.blogbot.dk .

11 tanker om “Blogbot muterer! – det nye Polit-blogs er skabt

 1. Tjaee, Raapil. Hvis nogen laver en ny flot gif til os, har vi den at glæde os over og kan sætte den anden på museum 😉 Indtil videre kan man vel ændre linket på den gamle gif.

 2. Hej Kimpo, er det meningen at det fortsat skal være sådan at politik blogbot kun viser links til startsiden på blogsene, i stedet for som det var i det tidligere system hvor der også blev linket til den individuelle post ?

  Det er jo ikke så smart hvis man vil tilbage til nogle ældre posts, at man kun bliver henvist til forsiden, især ikke hvis det er en meget aktiv blog…

  Tak for initiativerne i øvrigt, det er flot…

 3. Ok Kimporatoren skyder hurtigere end jeg kan nå at stille spørgsmål!

  Jeg kan se at det er ordnet nu..

  Nu mangler vi blot en alfabetiseret blogliste, men det kommer vel også..

 4. Hej Kimpo

  Nu har jeg på det groveste tyvstjålet dit koncept og fået blogbot til at oprette videnskab.blogbot.dk

  (ursuppen vil gerne blive på politik.blogbot.dk alligevel)

 5. Pingback: Kimporatoriet
 6. Before you all go out to vote, please ask yourself:
  Do you care about your freedom? Do you care about your identity?
  If you care, vote for SIAD (www.siad.dk). If you just don’t care,
  vote anything else. The choice is yours!

 7. Mon ikke de fleste har det ligesom mig, jeg er blevet skrup forvirret af alle de forskellige web-adresser, I har udsendt på det seneste.

  falkeøje

Der er lukket for kommentarer.