Månedsarkiv: oktober 2006

Blogbot muterer! – det nye Polit-blogs er skabt

Lad mig præsentere afløseren for Polit-blogs, blogsamlingen “Politik” på Blogbot. Den ligger på adressen politik.blogbot.dk , men er ellers den samme. Blandt fordelene er øget stabilitet og hyppigere dataopsamling. Desuden et hurtigere load.

Samlingen Politik er desuden tænkt som et pilot-projekt for Blogbot. Det er tanken at andre blogsamlinger skal følge. Der er også planer om et tag-system a la Smartlog eller “det kategoriserede feed“, som jeg tidligere har forsøgt at slå til lyd for, hvilket skulle gøre det lettere for blogs af blandet type at komme på de forskellige lister med nogle målrettede blogposter.

En stor tak skal herfra lyde til Christian Schmidt, manden bag Blogbot, som fandt tid og evner, hvor sagen ellers var havnet i min syltekrukke. Kommentarer og idéer til Blogbots funktionalitet finder sted på hans blog.

I en overgangsperiode vil begge samlinger blive opdateret med nye blogs, hvorefter Polit-blogs vil gå på pension og nye polit-blogs kun vil finde vej til adressen politik.blogbot.dk .