Kategoriarkiv: kaffeklub-watch

Lad os finde en rød – en liberal til nød

DR-P1’s Kaffeklubben er noget af en prøvelse. De pisser på højrefløjen for borgernes penge. Bloggernes top-10 er oplistet i dette indlæg. Min politik-liste kender vel selv journalister. Forhistorien kan man næsten ikke undgå at klikke sig til. Alligevel er det den relativt blogeliten underlødige venstrefløjsparodi Allan Mavepuster som er inviteret til politisk indflydelse. Ikke mig og ikke nogen af de store fra top-10-listen.

Lad mig konkret nævne de oplagte førstevalg til bloggerdeltagelse i et debatprogram:

1) Kim Møller fra Uriasposten 2) Steen fra Snaphanen 3) Manden bag Hodjas blog (Æ…øøh jo, det ER faktisk muligt at sende en email og spørge ham) 4) Kvinden bag Polemiken 5) manden bag kvinden (og bag denne blog, politiklister og jeg skal komme efter dig). 6) Mikkel Andersson fra mr. Andersson 7) Manden bag Universalgeniet (kræver at man har set besøgstal på wordpress.com).

Og vil man ikke tage fra besøgstop og historisk betydning, er der jo Monokultur, Skattetryk, Angantyr, Ulla Nørtoft Thomsen m.fl. Men nej, en kulturkonservativ, eller blot en klar højrefløjser, får ikke adgang til propagandakanalen.

Det er ikke mit ærinde at få en invitation fra Kaffeklubben. Hverken jeg eller en af de mest læste indvandringskritiske blogs kan være tjent med at agere alibi for den sammenspiste propaganda på P1.

Det er derimod mit ærinde at rejse en debat om, hvad HELVEDE den såkaldt borgerlige regering foretager sig med sit VKO-flertal.

Nu har de haft magten i 6 år. Hvad har de flyttet?

Evner de ikke at læse og forstå Uriaspostens utrættelige og grundige mediekritik???

Ved de ikke at medier har magt??