Kategoriarkiv: politik

Lad os finde en rød – en liberal til nød

DR-P1’s Kaffeklubben er noget af en prøvelse. De pisser på højrefløjen for borgernes penge. Bloggernes top-10 er oplistet i dette indlæg. Min politik-liste kender vel selv journalister. Forhistorien kan man næsten ikke undgå at klikke sig til. Alligevel er det den relativt blogeliten underlødige venstrefløjsparodi Allan Mavepuster som er inviteret til politisk indflydelse. Ikke mig og ikke nogen af de store fra top-10-listen.

Lad mig konkret nævne de oplagte førstevalg til bloggerdeltagelse i et debatprogram:

1) Kim Møller fra Uriasposten 2) Steen fra Snaphanen 3) Manden bag Hodjas blog (Æ…øøh jo, det ER faktisk muligt at sende en email og spørge ham) 4) Kvinden bag Polemiken 5) manden bag kvinden (og bag denne blog, politiklister og jeg skal komme efter dig). 6) Mikkel Andersson fra mr. Andersson 7) Manden bag Universalgeniet (kræver at man har set besøgstal på wordpress.com).

Og vil man ikke tage fra besøgstop og historisk betydning, er der jo Monokultur, Skattetryk, Angantyr, Ulla Nørtoft Thomsen m.fl. Men nej, en kulturkonservativ, eller blot en klar højrefløjser, får ikke adgang til propagandakanalen.

Det er ikke mit ærinde at få en invitation fra Kaffeklubben. Hverken jeg eller en af de mest læste indvandringskritiske blogs kan være tjent med at agere alibi for den sammenspiste propaganda på P1.

Det er derimod mit ærinde at rejse en debat om, hvad HELVEDE den såkaldt borgerlige regering foretager sig med sit VKO-flertal.

Nu har de haft magten i 6 år. Hvad har de flyttet?

Evner de ikke at læse og forstå Uriaspostens utrættelige og grundige mediekritik???

Ved de ikke at medier har magt??

Blogbot muterer! – det nye Polit-blogs er skabt

Lad mig præsentere afløseren for Polit-blogs, blogsamlingen “Politik” på Blogbot. Den ligger på adressen politik.blogbot.dk , men er ellers den samme. Blandt fordelene er øget stabilitet og hyppigere dataopsamling. Desuden et hurtigere load.

Samlingen Politik er desuden tænkt som et pilot-projekt for Blogbot. Det er tanken at andre blogsamlinger skal følge. Der er også planer om et tag-system a la Smartlog eller “det kategoriserede feed“, som jeg tidligere har forsøgt at slå til lyd for, hvilket skulle gøre det lettere for blogs af blandet type at komme på de forskellige lister med nogle målrettede blogposter.

En stor tak skal herfra lyde til Christian Schmidt, manden bag Blogbot, som fandt tid og evner, hvor sagen ellers var havnet i min syltekrukke. Kommentarer og idéer til Blogbots funktionalitet finder sted på hans blog.

I en overgangsperiode vil begge samlinger blive opdateret med nye blogs, hvorefter Polit-blogs vil gå på pension og nye polit-blogs kun vil finde vej til adressen politik.blogbot.dk .